Poligraf – Detector de minciuni

Poligraful, in cele doua prezentari ale sale – conventional si computerizat – este un sistem pentru detectarea comportamentului simulat devenit instrument de lucru larg raspandit in domeniile unde descoperirea adevarului ascuns este absolut necesara pentru asigurarea echilibrului social. Perfectioanarea tehnica dar si evolutia inspre interpretarea asistata de calculator fac poligraful sa fie extrem de prietenos astfel incat el constituie o completare fireasca a stiintei si abilitatilor personale ale psihologilor.

Suntem distribuitori exclusivi in Romania de cca. 15 ani ai aparatelor poligraf produse de grupul LAFAYETTE INSTRUMENT – SUA. Firma noastra, bucurandu-se de sprijinul producatorului, a sustinut o activitate intensa pentru introducerea si promovarea poligrafelor Lafayette in Romania. In majoritatea Ispectoratelor Politiei din tara dar si in alte institutii de stat si particulare se lucreaza cu poligrafe Lafayette computerizate livrate de noi.

Pentru informare vizitati site-ul http://www.lafayetteinstrument.com/ iar pentru orice detalii tehnice si oferte de pret nu ezitati sa ne contactati la email:venus@venus2000.ro

In perioada 30 septembrie – 1 octombrie 2010, Institutul de Criminalistica al I.G.P.R. in colaborare cu Asociatia de Psihologie Judiciara si cu firma noastra a organizat la Bucuresti un seminar international a carui tematica s-a adresat specialistilor in utilizarea aparatelor poligraf din diferite tari europene. Lectori au fost Yazmin Bronkema si Ray Nelson, membru A.P.A. (American Poligraph Association) de la principalul producator de la astfel de aparate – firma LAFAYETTE INSTRUMENT S.U.A. si Shlomo Bruck (membru A.P.A.) specialist de inalta calificare din Israel.

In perioada 13 – 18 noiembrie 2013, la invitatia noastra, doamna Yazmin Bronkema a venit din nou la Bucuresti. Conform programului stabilit, a tinut prelegeri la cursurile de specialitate organizate pentru masteranzii la modulul de criminalistica de la Universitatea Gheorghe Cristea si pentru participantii la cursurile organizate de Asociatia Romana de Psihologie Judiciara. S-au prezentat ultimele noutati in domeniul productiei si utilizarii instrumentelor poligraf, printre care noua generatie de instrumente poligraf LX 5000, ultimele up-grade ale softurilor, noutati in domeniul examinarilor poligaf.

In perioada 18 – 19 septembrie 2014 a avut loc la Bucuresti al doilea Simpozion International  „Poligraf”, organizat in colaborare de Institutul de Criminalistica al Politiei Romane, Asociatia Criminalistilor din Romania si Venus 2000 Impex.

Lucrarile simpozionului – la care au participat specialisti in domeniu din diferite tari, invitati de Institutul de Criminalistica – s-au desfasurat la Premier Palas Hotel.

Profitand de participarea specialistilor de la Lafayette Instrument SUA, a fost organizat separat, in aceeasi locatie, in zilele de 16 si 17 septembrie un training deschis tuturor posesorilor de aparate poligraf Lafayette.

 

Pentru informatii suplimentare:
 
Dragos Alexandru – Psiholog – Mobil: 0722 774 717
Viorica Dumitru – Director Marketing – Mobil: 0722 502 655
Remus Popescu – General Manager
VENUS 2000 IMPEX
Piata Alba Iulia, Nr. 4, Ap. 12, 031104, Bucuresti
Tel: 021.316.59.02/03/04; 021.316.59.27
Fax: 021.316.59.05
E-mail: venus@venus2000.ro
http://www.venus2000.ro/