Produse pentru mijloace de transport și infrastructură

VENUS 2000 IMPEX ofera cabluri electrice de energie, de comanda si semnalizare si cabluri de comunicatie, de la producatori cu sistem de management al calitatii certificat conform standardului EN ISO 9001 si de protectie a mediului conform standardului EN ISO 14001.

Cablurile se executa in constructii conforme cu cerintele beneficiarilor, respectand standardele internationale din domeniu, respectiv: EN, ISO, IEC, VDE etc, in corespondenta cu standardele romanesti SR EN, SR ISO si SR CEI.

Tipurile de cabluri din oferta noastra acopera urmatoarele aplicatii:

– Cabluri electrice tip “Exzhellent”, flexibile, fara halogeni, de energie si de comanda pentru vehicule feroviare (rolling stock), rezistente la ulei mineral si combustibil lichid, cu agrement tehnic AFER.
Producator: GENERAL CABLE Spania.

Este tipul principal de cabluri pe care firma noastra il livreaza de peste 25 de ani majoritatii fabricilor din Romania care produc/repara/intretin vehicole feroviare electrice (locomotive, vagoane de tren, metrou, tramvaie) fara nici un fel de incident.

–   Cabluri electrice flexibile fara halogeni, pentru instalatii fixe

–   Cabluri electrice flexibile fara halogeni, rezistente la foc, pentru instalatii fixe ;

–   Cabluri electrice cu izolatie de PVC sau XLPE si manta de PVC pentru instalatii fixe de distributie a energiei electrice, de utilizare generala;

–   Alte cabluri electrice – la cerere