Produse cercetări criminalistice

In domeniul produselor pentru cercetari criminalistice, firma noastra a devenit in ultimii ani un furnizor apreciat de Politia Romana si de alte institutii cu activitate in criminalistica, dar si de unele companii private.

Am fost verificati de Comisia de Certificare, Acreditare si Supraveghere din cadrul M.A.I., obtinand certificarea SR EN ISO 9001:2008 privind sistemul de management al calitatii.

Colaboram cu Institutul de Criminalistica al Politiei Romane si cu Asociatia Criminalistilor din Romania.

Oferim o gama complexa de produse si sisteme necesare pentru cercetarile criminalistice.

Suntem reprezentanti exclusivi in Romania ai urmatoarelor firme de specialitate in domeniu:

VOIGTLÄNDER Polizeitechnik und Kriminaltechnik GmbH – Germania – www.voigtlaendertechnik.de

BLUESTAR – Monaco- www.bluestar-forensic.com

LUMICYANO – Franta- www.crimesciencetechnology.com

LABINO – Suedia – www.labino.com

SOHO Network Solution, Inc din SUA (http://www.sohoteam.com) si, implicit, ai tuturor producatorilor americani pe care aceasta ii promoveaza. Practic putem oferi orice produs in domeniu si un avantaj al acestei relatiide exclusivitate este faptul ca nu suntem limitati in a oferi marfa unui singur producator.

Firma noastra pune la dispozitia celor interesati o gama bogata de informatii in domeniul criminalistic. Promovam colaborarea cu catedrele de specialitate din Universitati, atat in scopul instruirii studentilor la nivelul ultimelor realizari pe plan mondial, dar si pentru o cunoastere cat mai aprofundata de catre profesori si de catre viitorii utilizatori ai produselor oferite de noi.

 

Pentru informatii suplimentare:
VIORICA DUMITRU
viorica.dumitru@venus2000.ro
Tel: +4 021 316 59 02 (03) (04)
Fax: +4 021 316 59 05
Mobil: 0722 50 26 55